1 par trenera za prste na klaviru s 5 okruglih tipki za hvatanje pribor za gudačke instrumente trener za hvatanje prstiju

1 par trenera za prste na klaviru s 5 okruglih tipki za hvatanje pribor za gudačke instrumente trener za hvatanje prstiju

U trgovini
HRK 569.16
Iz robe:

Dizajn u obliku dlana stabilizira oblik ruku i čini sviranje klavira standardnijim. Scenski trening, praksa je poput sviranja klavira. Vježbajte s pet prstiju : svaki se prst može trenirati neovisno i istovremeno, čineći prste fleksibilnijima,a svaki prst koordiniranijim. Trenirajte s obje ruke istovremeno, vježbajte malo svaki dan i postupno poboljšavajte snagu prstiju, što se razlikuje od tradicionalnog stroja za prste. Skup od 2 i 10 prstiju vježba se istovremeno, uzimajući isto vrijeme, a učinak treninga se udvostručuje. Tipke sa silikonskom podlogom od smole, prikladne za dječje klavirske aktivnosti, neklizajuće. Tipka s četiri prsta može poduprijeti vrh prsta, dizajn je dizajniran za ispravljanje pokreta prstiju i držanje dlanova u ispravnom položaju kako bi pružio dobru potporu dlanovima. Prekrasne boje koje odgovaraju bojama makarona. Mini izvrsni glazbeni instrument za klavir s 8 tipki s palcem dobar dodatak je privjesak za poklon. Značajke : dizajn u obliku dlana stabilizira oblik ruku i čini sviranje klavira standardnijim. Scenski trening, praksa je poput sviranja klavira.Vježbajte s pet prstiju : svaki se prst može trenirati neovisno i istovremeno, čineći prste fleksibilnijima,a svaki prst koordiniranijim.Trenirajte s obje ruke istovremeno, vježbajte malo svaki dan i postupno poboljšavajte snagu prstiju, što se razlikuje od tradicionalnog stroja za prste. Skup od 2 i 10 prstiju vježba se istovremeno, uzimajući isto vrijeme, a učinak treninga se udvostručuje.Tipke sa silikonskom podlogom od smole, prikladne za dječje klavirske aktivnosti, neklizajuće. Tipka s četiri prsta može poduprijeti vrh prsta, dizajn je dizajniran za ispravljanje pokreta prstiju i držanje dlanova u ispravnom položaju kako bi pružio dobru potporu dlanovima. Prekrasne boje koje odgovaraju bojama makarona.Specifikacija : Naziv : trener za prste na klaviru Materijal : + silikon Boja : ružičasta / plava / čokoladno Crna težina : oko 0,105 kg dimenzije : duljina 10 * širina 12 * visina 5,6 cm pogodno za početnike s nedovoljnom funkcijom prsta i slabim razumijevanjem oblika četke u početnoj fazi, a mogu ga koristiti djeca i odrasli.Popisi : 1 par uređaja za vježbanje prstiju na klaviru napomene : 1.Stvarna boja proizvoda može se malo razlikovati od slika prikazanih na internetskoj stranici, što je uzrokovano mnogim čimbenicima kao što su svjetlina i osvjetljenje vašeg monitora.2.Pri ručnom mjerenju dopustite lagano odstupanje podataka.Mini klavir s palcem od 17 tipki s melodičnim čekićem drveni ručni klavir za prste Pokloni za djecu i odrasle početnike.

Karakteristike

Name:
Piano Finger Trainer
Material:
ABS+ silicone
Color:
pink/blue/chocolate black
Weight:
about 0.105KG
Dimensions:
length 10* width 12* height 5.6CM
It is suitable for beginners with insufficient finger function and weak hand-shape awareness at the primary stage, and can be used by children and adults.:
Lists:
1 pair of Piano Finger Training Device:
Notes:
1.The real color of the item may be slightly different from the pictures shown on website caused by many factors such as brightness of your monitor and light brightness.:
2.Please allow slight manual measurement deviation for the data.:
Mini 17 Keys Thumb Piano with Tune Hammer Wood Hand Finger Piano Gifts for Kids Adult Beginners :

Ovo bi vam se moglo svidjeti