Stroj za jačanje stiska, Stroj za prste, prstenasti Stroj za ruke Prijenosni dvostruki prstenasti Stroj za jačanje prstiju

Stroj za jačanje stiska, Stroj za prste, prstenasti Stroj za ruke Prijenosni dvostruki prstenasti Stroj za jačanje prstiju

U trgovini
HRK 9.36
Iz robe:

Prsten za vježbanje ruku može povećati snagu prstiju, ruku, zapešća i podlaktica. Kvržice na tijelu prstena mogu učinkovito stimulirati akupunkturne točke i regulirati jin i Jang, chi i krv u unutarnjim organima kako bi se postigao učinak rehabilitacije. Odvojeni dizajn prstiju, prstenovi za jačanje ruku učinkovito uklanjaju adhezije prstiju i sprječavaju suppuraciju zglobova prstiju. Izrađen od visokokvalitetnog silikona, može se prati i može se koristiti često i udobno. Mala težina i male veličine, jednostavan za pohranu i nošenje, pojačivač prianjanja može se lako staviti u džep. Vježbu možete ponoviti za volanom, u uredu ili bilo gdje!. Ovaj stroj za ruke s pojačivačem hvata povećava snagu dlanova i prstiju, poboljšava cirkulaciju krvi i mali je uređaj za vježbanje i kondiciju. Ojačajte zglob i poboljšajte spretnost prstiju. Veličina je vrlo pogodna i za trening prianjanja kod muškaraca i žena. Prsten za vježbanje prstiju pogodan je za starije osobe, rehabilitatore koji pate od sindroma karpalnog tunela, osobe koje se bave sportom općenito itd. Specifikacija : Stanje : 100% potpuno nova vrsta elementa : učvršćivač za prste materijal : 0 težina : cca. 87 g / 3,1 oz tvrdoća : 20 lbs veličina predmeta : približno 11 10 cm / 4,3 inča 3,9 inča odgovarajuća funkcija : Učvršćivač prstiju primjena : starije osobe, rehabilitatori, osobe sa sindromom karpalnog tunela, redoviti sportaši itd. Popis paketa : 1-inčni učvršćivač za prste Napomena : 1. Dopustite malu pogrešku zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. 2. Monitori su različito kalibrirani, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog predmeta. Uzmite pravi kao standard.

Karakteristike

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Finger Strengthener
Material:
PU
Weight:
Approx. 87g / 3.1oz
Hardness:
20LB
Product Size:
Approx. 11 x 10cm / 4.3 x 3.9in
Appropriate Function:
Finger Strengthener
Application:
Elderly people, rehabilitation people, carpal tunnel syndrome, general sports people, etc. It is a home fitness equipment.
Package List:
1 x Finger Strengthener:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Ovo bi vam se moglo svidjeti