Sladoled i jastučići za miša za laptop i računalo, 7,9 x 9,5 u jastučiću za miša za uredske i slatke jastučiće za igranje.

Sladoled i jastučići za miša za laptop i računalo, 7,9 x 9,5 u jastučiću za miša za uredske i slatke jastučiće za igranje.

U trgovini
HRK 2.67
Iz robe:

Ovaj jastučić za mišje miš izrađen od udobne i visokokvalitetne poliesterske krpe, 3 mm gumenog jastučića na dnu, bez klizanja i izdržljivog. Naši jastučići za mišje mišem imaju pojedinačnu stranu s punom širinom s sladoledom i dizajnom uzorka vafla, što je ljepota smiješna ili simpatična stil za dekor vašeg stola. Jastučić za miša prijenosnog računala ima snažnu adheziju, izdržljivost, precizno zaključavanje, blizu radne površine bez deformacije, zadebljani dizajn, ugodnije za rad, može učinkovito spriječiti miša i tipkovnicu da klize i kreću. Primjena malih jastučića s kućom, uredom, igrama, učenjem, odijelom za stolna računala, prijenosnim računalima, osobnim računalima, konzolama itd. Jednostavno pranje i njegu, pranje ručno, pranje strojeva, bez izbjegavanja. Ovaj jastučić za mišje miš izrađen od udobne i visokokvalitetne poliesterske krpe, 3 mm gumenog jastučića na dnu, bez klizanja i izdržljivog. Naši jastučići za mišje mišem imaju pojedinačnu stranu s punom širinom s sladoledom i dizajnom uzorka vafla, što je ljepota smiješna ili simpatična stil za dekor vašeg stola. Jastučić za miša prijenosnog računala ima snažnu adheziju, izdržljivost, precizno zaključavanje, blizu radne površine bez deformacije, zadebljani dizajn, ugodnije za rad, može učinkovito spriječiti miša i tipkovnicu da klize i kreću. Primjena malih jastučića s kućom, uredom, igrama, učenjem, odijelom za stolna računala, prijenosnim računalima, osobnim računalima, konzolama itd. Jednostavno pranje i njegu, pranje ručno, pranje strojeva, bez izbjegavanja. NAPOMENA : Zbog različitih metoda mjerenja, ovi podaci o veličini s pogreškom unutar 0,5 inča je normalan fenomen. Kao novo prilagođeni proizvod, nakon otvaranja može doći do laganog mirisa, a može nestati nakon što se ventilira nekoliko sati nekoliko sati .Ako imate bilo kakvih pitanja, uvijek nas možete kontaktirati kako biste ih riješili.

Karakteristike

Ovo bi vam se moglo svidjeti