3-inčni-strugač za mačke. Zabavan šareni dizajn s mnogo izrezanih rupa. Izrađen od izdržljivog recikliranog valovitog materijala.

3-inčni-strugač za mačke. Zabavan šareni dizajn s mnogo izrezanih rupa. Izrađen od izdržljivog recikliranog valovitog materijala.

U trgovini
HRK 151.20
Iz robe:

Višenamjenska igraonica za mačke : vaša mačka može jesti, drijemati, odmarati se, igrati se u ovom grebaču divovskih razmjera. Jedinstvenog oblika i boje, ovaj stup za grebanje zabavan je komad namještaja u kojem će se vaša mačka rado igrati. Prirodno češljanje ključno je za zdrave kandže, a ovaj strugač savršen je alat za predenje!. Posebna značajka : mnoštvo izrezanih rupa u ovom savršenom mačjem grebaču omogućuje mačkama da se interaktivno igraju jedna s drugom ili sa svojim ljudskim prijateljima. Ovo je najbolje skrovište za vašu mačku i osjećat će se sigurno drijemajući unutra. Vrhunska konstrukcija : izrađena od 100% visokokvalitetnog recikliranog valovitog kartona. Ova ležaljka za struganje je izdržljiva, ekološki prihvatljiva i može izdržati do 35 kilograma. Sigurnost na prvom mjestu : korišteno je netoksično ljepilo, a isporučuje se i pakiranje visokokvalitetne organske mačje metvice proizvedene u SAD-u. Najbolja vrijednost za novac : svaki strugač od 26 do 16,5 do 12 inča pruža mački dovoljno prostora za grebanje i 4 puta više zabave od strugača normalne veličine.

Karakteristike

Ovo bi vam se moglo svidjeti