YFQHDD Organizator Polica za kupaonicu Kućni držač za skladištenje polica Plastična stalak za kupaonicu Usisač čaša za tuširanje

YFQHDD Organizator Polica za kupaonicu Kućni držač za skladištenje polica Plastična stalak za kupaonicu Usisač čaša za tuširanje

U trgovini
HRK 336.00
Iz robe:

Kutna polica izrađena je od ekološki prihvatljivog i izdržljivog ABS materijala, sigurnih i bez mirisa. Uz dizajn šupljeg traka na polici, voda se može brzo isušiti i spriječiti. Ova lagana polica može izdržati do 3 kg, pa vaši predmeti za tuširanje poput šampona, sapuna, šalice mogu lako staviti na jednu policu. Dolazi s dizajnom kuka, omogućavajući vam da nešto objesite. Zgušnjava čarobna vrpca učini da se oslobodi bušenja, a traka može čvrsto zalijepiti stalak za zid, a ne lako pasti. Ova se kutna polica može koristiti u kupaonici, kuhinji ili balkonu ili na bilo kojem mjestu kojima je potrebna. Kutna polica izrađena je od ekološki prihvatljivog i izdržljivog ABS materijala, sigurnih i bez mirisa. Uz dizajn šupljeg traka na polici, voda se može brzo isušiti i spriječiti. Ova lagana polica može izdržati do 3 kg, pa vaši predmeti za tuširanje poput šampona, sapuna, šalice mogu lako staviti na jednu policu. Dolazi s dizajnom kuka, omogućavajući vam da nešto objesite. Zgušnjava čarobna vrpca učini da se oslobodi bušenja, a traka može čvrsto zalijepiti stalak za zid, a ne lako pasti. Ova se kutna polica može koristiti u kupaonici, kuhinji ili balkonu ili na bilo kojem mjestu kojima je potrebna. Specifikacija : Naziv : Kutna pohrana za pohranu : 1 PCMaterial : ABSSIZE : 33,2*23,9*5 CM/13.05*9.39*1.97 ”Neto težina : 290g/10.23oz The kutna polica izrađena je od ekološki prihvatljivog i izdržljivog materijala ABS -a, i odboja. Dizajn šupljeg traka na polici, voda se može brzo isušiti i spriječiti. Ova lagana polica može izdržati do 3 kg, pa će vam predmeti za tuširanje poput šampona, sapuna, šalice mogu lako staviti na jednu policu. Dolazi s dizajnom kukica, omogućavajući vam da nešto objesite. Utapana čarobna vrpca napravi vas bez bušenja, a vrpca može čvrsto zalijepiti stalak za zid, a ne lako pasti. Ova se u kutna polica može koristiti u kupaonici, kuhinji , ili balkon ili bilo koja mjesta u potrebi.PACKAGES : 1* Kutna pohranjivanje Shelfonly gornji sadržaj paketa, a ne uključujući i druge proizvode. Napomena : Svjetlo snimanje i različiti monitori mogu uzrokovati da se boja predmeta na slici malo razlikuje od stvarnog objekt. Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1-2cm.Bathroom gadgeti.

Karakteristike

Name:
Corner storage shelf
Quantity:
1 pc
Material:
ABS
Size:
33.2*23.9*5cm/13.05*9.39*1.97”
Net weight:
290g/10.23oz
The corner shelf is constructed from eco friendly and durable ABS material, safe, and odorless.:
With hollow strip design in the shelf, the water can be drained quickly and prevent the.:
This light shelf can withstand up to 3 kg, thus your shower items such as shampoo, soap, cup can put in one shelf easily. It comes with hooks design, enabling you to hang something.:
Thickened magic tape make you free of drilling, and the tape can make the rack stick to the wall firmly, not easy to fall off.:
This corner shelf can be used at bathroom, kitchen, or balcony or any places in need.:
Packages:
1* Corner storage shelf:
Only the above package contents, not including other products.:
Note:
Light shooting and different monitors may cause the color of the objects in the picture to be slightly different from the actual object. The allowable measurement error is +/- 1-2cm.
Bathroom Gadgets :

Ovo bi vam se moglo svidjeti