1/2 -13 x 1-3/8 vijci za vijke za šesterokut za glavu, nehrđajući čelik 18-8 Potpuno navojni, grubi navoj, veličina navoja:

1/2 -13 x 1-3/8 vijci za vijke za šesterokut za glavu, nehrđajući čelik 18-8 Potpuno navojni, grubi navoj, veličina navoja:

U trgovini
HRK 106.20
Iz robe:

Promjer - navoja navoja : 1/2 " - 13 / duljina ispod glave : 1-3 / 8 inča. Škusna navoj / potpuno navojni. 18-8 vijci od nehrđajućeg čelika šesterokutni vijci nude zaštitu od vremenskih i korozivnih okruženja. Otporan na hrđe u svježem Vodena okruženja, za okruženje slane vode, koristite verziju od nehrđajućeg čelika od 316. Nazvane vijke šesterokutnih poklopca ili šesterokutni vijci. Promjer - navoja na niti : 1/2 " - 13/duljina ispod glave : 1-3/8 inča. Grubi navoj / potpuno navojna. Vijci šesterokutnih vijaka od nehrđajućeg čelika 18-8 nude zaštitu od vremenskih i korozivnih okruženja. Otporan na hrđe u okruženju slatke vode, za okruženje slane vode koristite verziju od nehrđajućeg čelika od 316. Nazvani šesterokutni vijci ili šesterokutni vijci. Vijci za šesterokutne poklopce često se pogrešno nazivaju šesterokutni vijci, mada je glavna razlika u tome što vijci šesterokutnih poklopca imaju lice perilice ispod glave i točku od šarene, a šesterokutni vijak nema lice za podlogu ili obrubljene navoje. Šesterokutni vijak za glavu je šesterostrani vijak s obrezanom šesterokutnom glavom i lice perilice na površini ležaja. Ovi vijci od nehrđajućeg čelika nalaze se specifična tolerancija kako je opisano u ASME B18.2.1-1996. Vijci za šesterokutne poklopce obično se koriste u OEM aplikacijama gdje su potrebne precizne tolerancije. Šesterokutna glava dizajnirana za upravljanje ključem ili utičnicom. Nazvani šesterokutni vijci ili šesterokutni vijci. Vijci šesterokutnih vijaka od nehrđajućeg čelika 18-8 nude zaštitu od vremenskih i korozivnih okruženja, otpornih na hrđu u okruženju slatke vode. Za okruženje slane vode koristite verziju od nehrđajućeg čelika od 316.

Karakteristike

Ovo bi vam se moglo svidjeti